Παγκόσμιο ρεκόρ παραγωγής αυγών από κότα
Πολλές φορές λέμε, πως τα ρεκόρ υπάρχουν για να τα καταρρίπτουμε, αλλά το ρεκόρ που έκανε αυτή η κότα σχεδόν 100
διαβάστε περισσότερα...
Πολλές φορές λέμε, πως τα ρεκόρ υπάρχουν για να τα καταρρίπτουμε, αλλά το ρεκόρ που έκανε αυτή η κότα σχεδόν 100
διαβάστε περισσότερα...
Όταν αγοράζουμε κοτόπουλα από μία φάρμα, είμαστε υποχρεωμένοι να τα φροντίζουμε και να τα προσέχουμε. Όλοι θέλουμε οι κότες μας να
διαβάστε περισσότερα...
Μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που καλούμαστε να απαντήσουμε στην Φάρμα Πατέρας, είναι οι ακόλουθες: «ποιά ράτσα κότας είναι καλύτερη
διαβάστε περισσότερα...
Το να βάλουμε νέες κότες στο κοτέτσι μας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση όσο μπορεί να φανταζόμαστε. Στο κάθε κοτέτσι –
διαβάστε περισσότερα...
Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας ο αριθμός των αυγών που κάνουν οι κότες μειώνεται συνεχώς. Υπάρχουν όμως κάποια μικρά κόλπα που μπορούμε
διαβάστε περισσότερα...
Για να έχουμε μια καλή παραγωγή σε αυγά και κρέας πρέπει να στεγάσουμε τις κότες μας στο κατάλληλο μέρος. Για να
διαβάστε περισσότερα...
Οι κότες υβρίδια δεν είναι τίποτε αλλά από ράτσες που δημιουργήθηκαν από τη διασταύρωση δύο ή περισσοτέρων καθαρόαιμων ρατσών. Αυτές οι
διαβάστε περισσότερα...
Κλώσες ονομάζονται οι κότες οι οποίες κλωσάν τα αυγά τους για να εκκολαφθούν τα κλωσόπουλα. Οι περισσότερες κότες κάποια στιγμή της
διαβάστε περισσότερα...
Το να βρούμε διαφορές μεταξύ κότας και κόκορα σε πολύ μικρή ηλικία, από όταν δηλαδή βγουν από το αυγό είναι πολύ
διαβάστε περισσότερα...
Με τον όρο βιολογικές κότες εννοούμε τις κότες που έχουν εκτραφεί με βιολογικά φυράματα και δεν τους έχουν χορηγηθεί συμβατικά φάρμακα,
διαβάστε περισσότερα...
Όλο και περισσότεροι καταναλωτές σήμερα επιλέγουν να έχουν το δικό τους κοτέτσι ώστε να απολαμβάνουν φρέσκα χωριάτικα αυγά αλλά και πουλερικά
διαβάστε περισσότερα...
Το κρέας κοτόπουλου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής και καταναλώνεται με ευχαρίστηση από μικρούς και μεγάλους. Το μαλακό και τρυφερό
διαβάστε περισσότερα...